Hjertelig velkommen til Erzscheidergården Hotell!

Vi ønsker å legge til rette for et godt opphold og en god opplevelse hos oss, og ber deg derfor lese informasjonen som følger.

VÅRE ÅPNINGSTIDER
07.00 – 22.30 mandag til lørdag.
07.00 – 15.00 søndag
22.00 – Baren stenger for salg av alkoholholdig drikke.

 

Romnøkkelen må du alltid ha med deg, da hotellet ikke er døgnbemannet. For å komme inn etter stengetid, legger du den blå delen av nøkkelen mot den hvite boksen til venstre for hovedinngangen. Det vil blinke rødt, og døren kan manuelt åpnes.

 

INNSJEKK FRA KLOKKEN 15.00.
UTSJEKK INNEN KLOKKEN 11.00.

PARKERING OG LADEMULIGHETER

 

Vi har plass til ca. fem biler i vår bakgård, og vi disponerer parkeringsplassen ved Røros kapell i tillegg. Parkeringsbevis fås i resepsjonen. Vi gjør oppmerksom på at de dagene det er seremoni i Røros kapell, kan våre gjester bli bedt om å flytte bilen sin i noen timer til seremonien er over. Da kan parkering ved Rørosmuseet eller offentlige parkeringsplasser i sentrum benyttes i mellomtiden (betaling for parkeringstid må påberegnes).

Vi har ingen lademuligheter for el-bil, men det fins flere ladestasjoner på Røros. Henvend deg gjerne i resepsjonen for informasjon om nærmeste stasjon.

FROKOST
07.30 – 09.30 ukedager.
08.00 – 10.00 helg.

Nyt vår gode hjemmelagde og lokale frokost i koselige omgivelser.
Dersom du ikke har tid til å spise før avreise, kan vi ordne en matpakke til deg. Ta i så fall kontakt med resepsjonen i god tid før vi stenger.

 

NISTEPAKKE
Pris kr 120,- per matboks.
Smør med deg en matpakke til turen. Matboks får du av betjeningen, og dersom du har med deg termos, er kaffe/tevann inkludert.

 

ANNEN INFORMASJON
Hvis du ønsker å regulere temperaturen kan du henvende deg i resepsjonen.