Bryllup – Si JA på Røros

 

 

Røros, med sitt unike ensemble av trehusbebyggelse og pittoreske smug, utgjør den ideelle kulissen for et romantisk bryllup, uansett om det er omgitt av sommerens varme eller vinterens snøkledde sjarm. Denne sjarmerende byen gir dere muligheten til å utveksle deres løfter i den billedskjønne Bergstadens Ziir, som regnes som Norges vakreste kirke. Vi er her for å støtte dere gjennom hele planleggingsprosessen og gjøre deres bryllup til en uforglemmelig opplevelse.

Å organisere et bryllup kan virke som en overveldende oppgave, men vær urolige. Med vår solide erfaring i å arrangere bryllup og bryllupsfester, er vi dedikert til å veilede dere gjennom hvert steg av denne spesielle reisen. På Røros tilbyr vi en komplett pakke som sikrer at deres bryllupsfeiring blir minneverdig og fullkommen. Vi har nøye utvalgte ressurser og fasiliteter for å imøtekomme alle deres behov og ønsker, slik at intet element mangler for den store dagen.

 

Aktuell info:

 

Vi tilbyr dessverre ikke bryllup hos oss. Men som en del av Røros Hotell Gruppen, med eierskap til Røros Hotell, Vertshuset, og Kaffestuggu, kan du kontakte vår salgs- eller bookingavdeling for hjelp med bryllupsplanlegging ved Røros Hotell eller Vertshuset.

Røros Hotell har lang erfaring med å arrangere både store og små bryllup, og ditt arrangement betyr alt for oss. Hotellet er stort nok til å huse en imponerende bryllupsfest samtidig som det skaper en intim atmosfære for brudepar og gjester. Om dere ønsker det, setter vi dere i kontakt med alt fra frisør, dekoratør, konditor til blomsterforretning.

 

Vertshuset Røros er også et utmerket sted for en romantisk og vellykket bryllupsfeiring. Vi har lang og god erfaring i å planlegge og gjennomføre bryllupsarrangementer. Sammen skal vi sørge for at dere får en uforglemmelig dag her på Vertshuset Røros.

 

salg@roroshotell.no

booking@roroshotell.no

Len deg tilbake mens vi tar oss av planleggingen og gjennomføringen.