Bryllup – Si JA på Røros

Røros med trehusbebyggelsen og de små gatene danner en perfekt ramme for et romantisk bryllup, sommer som vinter. På Røros kan dere også få sagt «ja» i Norges vakreste kirke – Bergstadens Ziir.

 

Vi hjelper til med planleggingen

Å gifte seg krever en del planlegging, men frykt ikke. Vi har god erfaring med planlegging av bryllup og bryllupsfester og bistår med alt av planlegging. På Røros har vi alt av det dere trenger til en flott bryllupsfeiring, så det skal ikke mangle noe.

Vi ordner alt som hører festen til, etter deres ønsker, og tilbyr komplette bryllupspakker for 20-60 personer.

 

Hvor skal festen finne sted?

Bryllupsfesten tar dere på ærverdige Erzscheidergarden, som har en god tradisjon med bryllupsfester.

Erzscheidergården er stort nok til en skikkelig bryllupsfest samtidig som det er intimt og skaper en hyggelig atmosfære for brudepar og gjester.

Mange brudepar leier hele hotellet for en helg for å få mest mulig ut av feiringen, og til å bruke tiden godt sammen med venner, familie og hverandre.

Vi har en nydelig tradisjon for bryllupsfester på Erzscheidergården!
Her finnes alle muligheter til å skape ditt eget drømmebryllup på alle tider av året.

 

Vi vet at det er mye å tenke på før et bryllup, og vi er der for deg gjennom hele planleggingsprosessen. Vi ordner alt som hører til festen, etter dine ønsker, og tilbyr også komplette bryllupspakker for 20-60 personer.

 

Erzscheidergården har nok plass til deres bryllup og er lite nok for alle gjester til å føle seg hjemme, noe som er av avgjørende betydning for oss. Mange leier hele hotellet for en helg for å få mest mulig ut av feiringen og virkelig få til å være sammen med venner, familie og hverandre.

 

Euforia på Facebook Fjellpryd på Facebook

Kom til oss med dine ønsker

 

Len deg tilbake mens vi tar oss av planleggingen og gjennomføringen.

 

ErzscheiderGården Hotell
Spell-Olaveien 6, 7374 Røros
72 41 11 94 eller 72 41 19 60

 

post@erzscheidergaarden.no
www.erzscheidergaarden.no