Blog

Viktige ting å huske til bryllupet

  |   Aktuelt

De viktigste tingene du må planlegge til bryllupet

Alt skal helst klaffe på den store dagen. For å sikre at det gjør det, er planlegging alfa og omega. Her lister vi opp noen av de viktigste tingene som bør være på plass i god tid.

 

Dato: Når skal bryllupet finne sted? Dato er viktig.

 

Seremonien: På Røros er valget enkelt, Røros Kirke, eller Bergstaden Ziir, er en av Norges flotteste kirker, både innvendig og utvendig. Ta kontakt med Røros Kirkekontor her

 

Lokale: På Erzscheidergården Hotell på Røros kan dere leie hele hotellet kun for dere og deres gjester!

 

Etter at dato, kirke og brudekjole er i boks er det på tide å tenke ut menyen.

 

Invitasjoner: Skal det bli noe til feiring, så er det kjekt med gjester. Så ikke glem å sende ut invitasjonene i tide.

 

Bryllupsfesten. Det er en av de store tingene som er viktig å booke med en gang. På Erzscheidergården har vi lang erfaring i bryllupsmiddager og fester, og har et godt rykte på Røros. Her kan dere få en 4-retters meny som gjestene og dere vil huske i lang tid. Prøvesmaking bestiller du etter avtale med hotellet.

 

Bryllupskake: Røros Hotell er det en egen konditor som baker vakre, smakfulle bryllupskaker.

 

Fotograf: Det å ha bilder fra bryllupet er så utrolig stort i etterkant, og det er bilder du vil glede deg over i lang tid. Vi anbefaler fotograf Tom Gustavsen, på Røros, tar magiske fotografier til ditt bryllup!

 

Sminke og hår: Jentene på Euforia Spa på Røros er erfarne make up-stylister og frisører, som gjør deg til ditt vakreste deg på bryllupsdagen.

 

Blomster: Vi anbefaler Fjellpryd Blomster, som har de vakreste brudebuketter og dekorasjoner til ditt bryllup. Kontaktinfo til Fjellpryd finner du her